La Nit Dels Ignorants 2.0 (Books Populi) por Ferran Grau Brescó

La Nit Dels Ignorants 2.0 (Books Populi) por Ferran Grau Brescó

Titulo del libro: La Nit Dels Ignorants 2.0 (Books Populi)

Autor: Ferran Grau Brescó

Número de páginas: 144 páginas

Fecha de lanzamiento: March 4, 2013

ISBN: 8415695209

Editor: Angle

La Nit Dels Ignorants 2.0 (Books Populi) de Ferran Grau Brescó está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Ferran Grau Brescó con La Nit Dels Ignorants 2.0 (Books Populi)

Bona nit, ignorants. Des del 1987, a les nits de Catalunya Ràdio es viu un fenomen comunicatiu màgic: els oients mateixos fan un programa: La nit dels ignorants. Un espai de comunicació i companyia que des de fa unes temporades ha encetat la seva versió més internauta: La nit dels ignorants 2.0.
El programa parteix de la idea que tots som ignorants, que sempre ens fem preguntes, que sempre busquem respostes i que mai no volem estar sols. I amb aquestes mateixes idees neix aquest llibre, que és també un homenatge a tots els oients d'aquests anys.
Un llibre amb les dues-centes preguntes més singulars i que descobreix els secrets per entendre com es fa el programa, qui el fa i quins components humans i emocionals s'hi barregen.
«El programa és de la gent. La mateixa gent que nit rere nit s'aplega al voltant d'una ràdio amb un objectiu: el goig d'aprendre i saber al servei del coneixement i la companyia.» (Xavier Solà, director del programa)