La Nit Dels Ignorants 2.0 (Books Populi) por Ferran Grau Brescó

La Nit Dels Ignorants 2.0 (Books Populi) por Ferran Grau Brescó

Titulo del libro: La Nit Dels Ignorants 2.0 (Books Populi)

Autor: Ferran Grau Brescó

Número de páginas: 144 páginas

Fecha de lanzamiento: March 4, 2013

ISBN: 8415695209

Editor: Angle

Obtenga el libro de La Nit Dels Ignorants 2.0 (Books Populi) de Ferran Grau Brescó en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Ferran Grau Brescó con La Nit Dels Ignorants 2.0 (Books Populi)

Bona nit, ignorants. Des del 1987, a les nits de Catalunya Ràdio es viu un fenomen comunicatiu màgic: els oients mateixos fan un programa: La nit dels ignorants. Un espai de comunicació i companyia que des de fa unes temporades ha encetat la seva versió més internauta: La nit dels ignorants 2.0.
El programa parteix de la idea que tots som ignorants, que sempre ens fem preguntes, que sempre busquem respostes i que mai no volem estar sols. I amb aquestes mateixes idees neix aquest llibre, que és també un homenatge a tots els oients d'aquests anys.
Un llibre amb les dues-centes preguntes més singulars i que descobreix els secrets per entendre com es fa el programa, qui el fa i quins components humans i emocionals s'hi barregen.
«El programa és de la gent. La mateixa gent que nit rere nit s'aplega al voltant d'una ràdio amb un objectiu: el goig d'aprendre i saber al servei del coneixement i la companyia.» (Xavier Solà, director del programa)