ànima preciosa (Catalan Edition) por Daniel  Peters

ànima preciosa (Catalan Edition) por Daniel Peters

Titulo del libro: ànima preciosa (Catalan Edition)

Autor: Daniel Peters

Número de páginas: 339 páginas

Fecha de lanzamiento: October 8, 2018

Obtenga el libro de ànima preciosa (Catalan Edition) de Daniel Peters en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Daniel Peters con ànima preciosa (Catalan Edition)

L'estiu després de graduar-se a l'escola secundària s'havia omplert de càmping i senderisme amb amics i familiars abans que Penélope comencés a la universitat a la tardor. Havia crescut en una petita ciutat, la seva classe graduada menys d'un centenar, però havia estat acceptada a molts col·legis després d'anys de dur treball.
Havia guanyat la major part de les beques disponibles per a ella, a més de treballar un treball a temps parcial per estalviar, però al final, els diners no podrien aconseguir-la a través del seu primer any a cap altre lloc que no sigui una universitat de la comunitat local, i fins i tot això Va estar una bona estona tres hores des de casa.
Penélope tenia un padrí que estava carregat, encara que no l'havia vist des que tenia deu anys. Era un home atrafegat que treballava tot el temps, però havia enviat els diners per al seu primer cotxe, juntament amb regals extravagants per als seus aniversaris i regals de Nadal al llarg dels anys. Ell s'havia ofert a pagar la seva universitat, no importa on va anar, però va ser a suggeriment dels seus pares que ella va triar la més propera a ell.
"Quan va oferir el viatge complet, el seu primer suggeriment va ser la universitat propera a la seva finca. Mai no tindrà fills propis, i considera que els seus propis germans són els diners", va explicar la seva mare una tarda. "No tinc cap dubte que vostè està en la seva llista com a hereu. Li va estimar el segon que va néixer".