Sandra va mirar al seu voltant a l'habitació bruta plena de diverses robes (Catalan Edition) por Nahidul  Hasan

Sandra va mirar al seu voltant a l'habitació bruta plena de diverses robes (Catalan Edition) por Nahidul Hasan

Titulo del libro: Sandra va mirar al seu voltant a l'habitació bruta plena de diverses robes (Catalan Edition)

Autor: Nahidul Hasan

Número de páginas: 983 páginas

Fecha de lanzamiento: December 19, 2018

Sandra va mirar al seu voltant a l'habitació bruta plena de diverses robes (Catalan Edition) de Nahidul Hasan está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Nahidul Hasan con Sandra va mirar al seu voltant a l'habitació bruta plena de diverses robes (Catalan Edition)

"En ell!" Ben Said va entrar en pànic mentre saltava del llit i va fer guions bojos voltant de l'habitació neteja cap amunt poc a poc, fins i tot Gwen i Sandra van ser sorpresos per la velocitat que podria dur a terme sense suport estranger.

Un parell de minuts van passar i Ben es va quedar panteixant i exhaust, el seu quart estava ara lliure d'escombraries i la seva mare va somriure en senyal de victòria.

"No ha estat tan difícil, oi?"

"Vostè és pura maldat." Es va quedar sense alè i va riure d'això.

"Oh, és totalment mal de la mare per dir-li al seu fill per desinfectar la seva habitació, he de ser Hitler llavors." Ella va fer broma i es va acostar a la finestra i va obrir les cortines que revelen la llum del sol mai encegadora a principis dels ulls de Ben demà. "És un bell dia de primavera fora i vostè ha de tractar de gaudir-ne mentre pugui. Estic segur que Gwen li agradaria que vostès dos, van ser fora als batuts del senyor o el que sigui." Va suggerir.

El cap de Gwen es va disparar una mica mentre es posava una idea del seu suggeriment i va tornar a mirar a Ben que ara jeia a la planta baixa.

"Sí, Ben. Per què no em porti a terme una mica de sol i batuts? Sona com una gran idea no li sembla?" Ella va dir dolçament en una veu gairebé falsa alhora que afegeix un gest de complicitat perquè pugui confirmar que ella; volia una mica de temps a soles amb ell i la seva mare estava pràcticament donant-los permís i sense si més no saber-ho.